KAIKKI PALVELUT

VALMENNUS

Saavuta tavoitteesi ammattilaisen neuvoin. Valmennuksessa minä ohjaan ja autan sinut saavuttamaan juuri sen tavoitteen mistä sinä haaveilet. Oli tavoitteesi sitten painonpudotus tai lihasmassan kasvatus niin valmennuksessa tulet saavuttamaan ne. Valmennukseen kuuluu muuttuva ruokavalio sekä muuttuva treeniohjelma kaiken muun opastuksen lisäksi. Käy lukemassa valmennus-sivuilta tarkemmin mitä valmennukseen kuuluu.
VALMENNUS

TREENIOHJELMAT

Treenaatko oikein? Räätälöidyt treeniohjelmat ovat aina juuri sinulle yksilöllisesti luotuja treeniohjelmia, jotka tukevat sinut kehitystä. Haluatko aloittaa budjetilla? Verkkokaupasta löydät myös useampia valmiita treeniohjelmia, jotka antavat sinulle todella hyvän pohjan treenaamisen aloittamiseen.
TREENIOHJELMAT

RUOKAVALIOT

Kohenna hyvinvointiasi ja jaksamistasi oikeanlaisella ruokavaliolla. Ruoalla on todella iso vaikutus siihen miten voit. Se vaikuttaa suoraan mielialaan ja fyysiseen jaksamiseen. Paranna siis elämänlaatuasi hyvällä ruokavaliolla. Minulta saat joko valmiit ruokavaliot edullisesti tai juuri sinulle räätälöidyt ruokavaliot.
RUOKAVALIOT
MIND BODY SPIRIT
Personal trainer palvelut kuten ruokavaliot ja treeniohjelmat niille, jotka haluavat kehittyä. Liity mukaan valmennukseen ja tee elämäntapamuutos.
© Copyright 2019 - ISO AARO - Kaikki oikeudet pidätetään
SIVUJEN TOTEUTUS JA YLLÄPITO - TUONETTI.FI